Handelsbetingelser

Leverandør:
Dåbskluden™
v/ Ann Maj Lorenzen
Virksundvej 90
8831 Løgstrup

CVR: 38684000

Kontaktoplysninger:
E-mail: amlo@daabskluden.dk
Telefon: +45 7175 8995

Handelsbetingelser

Generelt
Alle priser er oplyst i danske kroner (DKK) inkl. moms. Der kan betales via Dankort, VISA/Dankort, MasterCard, VISA Electron, Maestro og Diners. Betaling skal ske via betalingsformidleren ePay. Kun det beløb, der er godkendt af køberen (”kunden”), vil blivet trukket fra kundens konto. Det er kundens eget ansvar at have en funktionel emailadresse med det formål at modtage emails fra Dåbskluden (”sælger”). Det er kundens ansvar at sikre, at emails fra sælger ikke havner i et evt. spamfilter.

Fortrydelsesret
Pdf-filer købt af sælger (”produktet”) kan downloades direkte fra sælgers hjemmeside (www.daabskluden.dk) når betalingen er registreret hos sælger. Endvidere vil der blive fremsendt et link til download af de købte produkter til den opgivne email. Der er ikke fortrydelsesret på digitale varer (f.eks. pdf-filer til download) når der er betalt og download er påbegyndt, jf. Forbrugeraftalelovens §18, stk. 2, nr. 13.

Fortrolighedspolitik
Sælger behandler alle oplysninger modtaget fra kunden som strengt fortrolige, og videregiver ikke, hverken direkte eller indirekte, informationer om kunden til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Fortrolige oplysninger omfatter, men er ikke begrænset til, navn, adresse, telefonnummer og kreditkortoplysninger.

Reklamationsret
Kunden har to års reklamationsret på alle købte produkter, jf. Købelovens § 83, stk. 1. I tilfælde af at kunden modtager en forkert eller defekt vare, skal denne straks ved konstaringen heraf reklamere til sælger. Reklamationer kan meddeles pr. e-mail til info@daabskluden.dk.

Rettigheder og ophavsret
Ved køb som privat (”Privatkunde”) opnås retten til at benytte det købte produkt inden for én husstand, og det er ikke tilladt at kopiere, videresælge eller forære produktet til tredjepart. Privatkunden må ikke anvende produktet i direkte eller indirekte konkurrence med sælgers virksomhed. Ej heller må det benyttes med henblik på salg af færdige produkter. Kunder, der køber som Erhvervskunde (defineret nedenfor), betaler en højere pris, og opnår derved licens til at printe og dele opskrifterne med medlemmer af erhvervskundens strikkecafé. Ved erhvervskunde forstås kirker, der køber produktet med henblik på at anvende dette i kirkens dertiloprettede strikkecafé. Produkterne må ikke gøres frit tilgængelige, hverken som fysiske print eller filer i f. eks. våbenhus, sognegård eller på elektroniske medier. Alle kunder, herunder privatkunder og erhvervskunder, accepterer at al copyright, varemærke, designrettigheder, patenter og andre immaterielle rettigheder i produkterne tilhører sælger. Kunderne har ingen ret eller licens til at bruge de produkter, der ejes af sælger, medmindre andet udtrykkeligt er angivet i dette afsnit.