Persondatapolitik

Daabskluden.dk indhenter persondata i forbindelse med bestilling af opskrifter.
Vi indsamler kun de data, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling.
Persondata, der indsamles:
Navn
Adresse
Telefonnummer
Email
Generelt  gemmer vi ikke persondata, med mindre vi har brug for dem og kun så længe, de er nødvendige for os. Vi samarbejder med en række virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Dåbskludens website hostes af unoeuro.com og deres persondatapolitik kan ses her: https://www.unoeuro.com/privacy-policy/
Vi bruger eksterne leverandører til visse funktioner på vores hjemmeside. Når du bruger disse funktioner, er det deres persondatapolitik, der gælder.
Facebooks Persondata politik kan læses her: https://da-dk.facebook.com/privacy/explanation
Som besøgende på vores hjemmeside har du ret til at få oplyst, hvilke persondata vi opbevarer.
Hvis du mener, at informationerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet.
Du har ret til at få slettet dine persondata, hvis de ikke længere er nødvendige til det formål, som vi skulle bruge dem til.
Desuden har du ret til at få udleveret de data, som vi opbevarer, i digital form.
Kontakt os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@daabskluden.dk
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet på: dt@datatilsynet.dk
Daabskluden.dk lever op til reglerne i persondataloven og EU’s General Data Protection Regulation.

Cookies

Vores hjemmeside anvender en række cookies for optimal brugeroplevelse. En cookie er en lille fil, som lægges på din computer eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Vores cookies indsamler ikke persondata og giver ikke adgang til din computer. Vi bruger interne tekniske cookies, der sikrer at hjemmesiden fungerer korrekt. Derudover bruger vi tredjeparts cookies fra Google Analytics. Vi benytter cookies fra Google Analytics til statistik.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
​Afvisning af cookies generelt: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Men hvis du gør det, vil der være funktioner og services, der ikke virker, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager. Du kan læse mere om cookies og dine muligheder for at afvise dem her:
http://www.youronlinechoices.com/den